Kobo e-reader Mini

De Kobo e-reader Mini is op dit moment de lichtste en de kleinste e-reader die op de markt is. Met zijn 5’ inch scherm is de Kobo Mini eenvoudig mee te nemen in je zak of handtas, net als je telefoon. Je zou misschien denken dat de e-reader van Kobo daardoor minder functies heeft dan een grote Kobo, maar niets is minder waar. Er kunnen 1.000 boeken op het toestel gezet worden. Bovendien is het scherm voorzien van e-ink, wat fel zonlicht en spiegelingen absorbeert. Net als met een echt boek kun je dus gewoon in je zonnige tuin een spannend boek lezen met de Kobo Mini.

De Kobo e-reader Mini is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Hou je toch meer van kleur, dan kun je een speciale cover kopen. De covers zijn te verkrijgen in robijnrood, paars en azuurblauw.

Ebooks

op een e-reader zet je ebooks. Zelfs lezen wordt door de komst van deze toestellen digitaal gemaakt en eigenlijk is het toch best handig! Je kunt eenvoudig honderden boeken in één keer op je e-reader zetten voor veel minder geld dan dat een echt boek kost. De enige echte investering die je moet maken is de aanschaf van de e-reader. Je kunt ebooks eenvoudig online aanschaffen. Ben je zelf creatief, dan kun je zelf ook eens proberen een ebook te schrijven en te verkopen!