Leitz Complete USB-lader: telefoon opladen tijdens het shoppen

Leitz Complete USB-lader: telefoon opladen tijdens het shoppen

Leitz opladerSoms lijkt het alsof je telefoon altijd leeg is op plekken dat je geen stroom of

oplader in de buurt hebt. Wij hebben iets geweldigs ontdekt dat het mogelijk maakt om zelfs tijdens het shoppen je telefoon op te laden: de Leitz Complete USB-lader. Dit is een zeer krachtige telefoon oplader die zelfs meerdere apparaten tegelijk op kan laden. Is jouw Smartphone, maar ook die van je vriendin leeg? Geen paniek. De Leitz Complete USB-lader kan zonder problemen twee Smartphones tegelijk opladen. Ook een tablet opladen is geen probleem. Ik ben om!

Leitz Complete USB-laderVormgeving Leitz Complete USB-lader

De Leitz Complete USB-lader is compact en ervoor gemaakt om in je tas te stoppen. Hij is voorzien van twee USB-aansluitingen waar je gemakkelijk twee mobiele apparaten aan kunt opladen. Een stopcontact is zó 2013.. De Leitz Complete USB-lader is verder voorzien van 4 ledlampjes die aangeven hoeveel stroom de lader nog heeft.

Draadloze opladerFuncties

Wanneer de Leitz Complete usb-lader volledig is opgeladen, heeft hij zelfs genoeg energie om meer dan twee Smartphones volledig van stroom te voorzien. Wordt de lader niet gebruikt, dan schakelt hij zichzelf uit. Op die manier verspilt hij zo weinig mogelijk energie.

Prijs

De adviesprijs van de Leitz Complete USB-lader is € 50,82 inclusief btw.