Mobiele oplader PLOX

Mobiele oplader PLOX

Wat een geweldige uitvinding, de mobiele oplader voor je Smartphone. Het overkomt mij meer dan regelmatig dat ik ergens ben (zonder oplader op zak uiteraard) en mijn telefoon leeg is. Het is niet zo dat ik geen dag zonder mijn telefoon kan, maar vervelend is het wel. Met deze kleine en overigens zeer stylisch mobiele oplader op zak hoeft dat dus nooit meer te gebeuren!

PLOXMobiele oplader in de vorm van een lippenstift

De mobiele oplader Plox ziet eruit als een lippenstift en is verkrijgbaar is allerlei leuke kleuren. Aan de bovenkant van de PLOX stick bevindt zich een Apple-connector en andere USB-uitgangen. Je draait de uitgang naar keuze omhoog en verbindt het met het opzetstuk van je Smartphone. Er zijn meerdere opzetstukken verkrijgbaar, onder anderen: HTC, Blackberry, iPhone, iPod, Sony, LG, Samsung, PSP en Sony Ericsson.

PLOX opladen

De PLOX dien je op laden via je laptop of pc middels de bijbehorende kabel. Om te kijken wat het energieniveau van je PLOX is, schud je deze op en neer. Deze mobiele oplader bevat een 3,000 mAh -Li-ion batterij en is verkrijgbaar in zes kleuren: wit, zwart, roze, paars, blauw en groen.

Bron: www.ladygadgets.blogo.nl