MyBuddy Philips

Heb je nog een cadeautje nodig voor je kind? Wij hebben een super schattig, verrassend nachtlampje van Philips gespot, genaamd de myBuddy.

De myBuddy van Philips is veel meer dan zomaar een nachtlampje. Het heeft namelijk ook nog educatief karakter. Het lampje, in de vorm van een poppetje, leert kleine kindjes wanneer het bedtijd is en wanneer ze weer op mogen staan. Het buikje van het mannetje van de myBuddy bestaat namelijk uit een lichtgevend maantje of lichtgevend zonnetje. Als het maantje verschijnt is het tijd om in bed te liggen en schijnt het zonnetje, dan mag je papa en mama weer lekker terroriseren!

De myBuddy is verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, blauw en groen. Het LED-lampje zorgt ervoor dat kindjes hun vingers niet verbranden, omdat het geen hitte afgeeft. Bovendien is het licht zacht voor de oogjes, zodat het niet irriteert.

De myBuddy is eigenlijk niet alleen een leuk cadeau voor je kind, maar ook voor jullie als ouders. Het nachtlampje geeft kinderen namelijk structuur en houvast, waardoor je langer van je nachtrust kunt genieten!