Opening Ice-Watch winkel Amsterdam

Opening Ice-Watch winkel Amsterdam

Opening flagship store Ice-WatchOp woensdag 21 augustus 2013 is de eerste Ice-Watch winkel geopend in Nederland! Oprichter en CEO van Ice-Watch, Jean-Pierre Lutgen, had de officiële opening op zich genomen. De Ice-Watch store is gevestigd op de Heiligeweg in Amsterdam. Het was een big happening waar ongeveer 300 man bij aanwezig waren. Naast relaties, pers konden ook de nodige BN’ers niet ontbreken. Helaas waren wij er niet bij om de opening in levende lijve mee te mogen maken.

Ice-Watch heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. De vlaggenschip winkels waren al gevestigd in Moscow, Parijs, Brussel, Antwerpen, Singapore, Hong Kong, Nice, Genève en Barcelona en natuurlijk hoort Amsterdam ook thuis in dit rijtje. Het blijkt dus wel weer dat Ice-Watch zijn plek heeft verdient in de branche en niet zomaar zal verdwijnen. Zoals Lutgen al zei:

Ice-Watch is een blijvende factor in de horloge-industrie geworden.

Opening flagship store Ice-WatchIce-Watch is een stoer, jong horlogemerk. Een leuk weetje: in de videoclips van onder meer Black Eyed Peas en Katy Perry (Part of me) werden de horloges ook gedragen. Het merk kenmerkt zich door de kubusvormige doosjes, de vele verschillende felle kleuren en het stoere karakter. Als je het mij vraagt een must-have voor iedereen! Ik vind deze statement horloges echt geweldig en ze passen bij elke outfit. Deze flagship store is zeker een aanwinst voor Amsterdam.

Adresgegevens:
Ice-Watch Store
Heiligeweg 9
1012 XN Amsterdam