Realtime Looqi GPS Tracker

Realtime Looqi GPS Tracker

Het zweet breekt je uit, totale paniek en je hart klopt als een gek. Je lette maar een even niet op, maar in een fractie van een seconde ben je dierbaarste bezit uit het oog verloren. Bijna iedere ouder is dit wel eens overkomen.

Dit is nu verleden tijd, want de Realtime Looqi GPS tracker is nu op de markt een zeer innovatief product, maar ook eenvoudig product. Met de looqi GPS tracker kun je niet alleen je kindje, maar alles wat je dierbaar is volgen. Denk aan dementerende ouderen, andere mensen die extra zorg nodig hebben of je huisdier. De Looqi geeft je rust en geruststelling.

Realtime Looqi GPS Tracker2

 

Hoe werkt de Realtime Looqi GPS Tracker?

De Realtime Looqi GPS Treacker is te krijgen in 9 kleurige polsbandjes op als een sleutelhanger. Verder moet je een app installeren op je smarthone of tablet. De Looqi geeft dan elke 20 seconden een signaal af naar deze app. Via deze app weet jij dus elk moment waar je kind is. Super handig zeker op onbekende plaatsen, zoals op vakantie bijvoorbeeld. Je hebt wereldwijde dekking en dankzij een innovatieve batterijtechnologie kun je de Looqi 7 dagen onafgebroken gebruiken.

Wie hebben dit geniaal product bedacht?

De bedenkers van de Realtime Looqi GPS Tracker zijn Koen de Lorijn en Ruud Snelders. Midden twintigers die hun product wereldwijd op de kaart willen zetten. Zo zijn ze begonnen met de lancering van de Looqi GPS Tracker op het internationale crowdfunding platform Indiegogo
Zij hadden dit plan al sinds hun studietijd op de Universiteit Tilburg. Zij kwamen op het idee als zij van een kennis hoorde hoe het was toen zij haar kind kwijt raakte in een druk winkelcentrum.  Koen en Ruud onze slimme Brabanders dachten hier wel iets voor te kunnen maken en zo is KeepTrack ontstaan. Dit is het bedrijf dat de realtime Looqi GPS Tracker uiteindelijk ontwikkelt en op de markt brengt. Natuurlijk zijn er al GPS Trackers, maar deze zijn groot, niet mooi en ook nog eens erg duur.  Daarbij heeft de Looqi als enige een realtime functie.

Koende Lorijn en Ruud Snelders

Waar en wanneer is de Looqi verkrijgbaar?

De planning is dat de eerste Realtime Looqi GPS Tracker vanaf half December verstuurd kunnen worden.

Realtime Looqi GPS Tracker2

Nu denk je vast, dat mag wat kosten. Nou, nee eigenlijk niet.
De armband en de sleutelhanger zijn verkrijgbaar voor €80,- .

Hierbij komen nog de maandelijkse kosten van het aanvullend data-abonnement, maar dit is slechts € 3,- per maand. Zeg nou zelf, dat is niet veel om je dierbare te beschermen en veilig te houden. Daarbij is het voor jezelf ook een prettig idee en gevoel.

Ga naar www.looqi.com voor meer informatie en om te bestellen.