Blue Ivy

Voor de eerste keer, een jaar na de geboorte, krijgen we Blue Ivy´s gezicht te zien.Deze foto is een screenshot uit de documentaire van Beyoncé: Life is But A Dream. En laten we eerlijk zijn ze is prachtig, maar wat wil je met zo´n moeder. Ze heeft duidelijk de ogen van haar mama en neusje en mondje van papa Jay-Z.

Beyoncés documentaire ging gisteravond in New York in première. De Britse krant Daily Mail vertelt dat de documentaire goed is ontvangen door het publiek.

Natuurlijk kwamen de crème de la crème onder de sterren opdagen om de documentaire te bekijken. Zo werden onder andere Oprah, Chris Rock en Doutzen Kroes gespot. Jay-Z, beyoncés man, mocht natuurlijk niet ontbreken op deze belangrijke avond.

In samenwerking met HBO besloot Beyoncé enige tijd geleden deze documentaire te maken. De documentaire regisseerde ze zelf. Wat is ze toch een duizendpoot. Maar goed, in de documentaire zie je het leven van Beyoncé voorbij komen. Niet alleen op muzikaal gebied, maar ook haar als persoon. De persoon die niet niemand ziet. Podiumbeelden, maar ook een kijkje backstage.
Volgens de programmadirecteur van HBO, Michael Lombardo, zien we Beyoncé niet alleen als de fantastische zangeres. In de documentaire krijgen we ook te zien hoe levendig en kwetsbaar ze is.
Naast haar carrière heeft ze ook een gezin. De omgang met het moederschap komt hierin ook duidelijk naar voren.
Beyoncé wil dat deze documentaire een bron van inspiratie en kracht zal zijn voor Blue Ivy.

Helaas moeten we nog wachten om de documentaire te kunnen zien. Ik ben erg benieuwd naar Life is But A Dream. Nieuwsgierig om te ontdekken wie de moeder van Blue Ivy nu echt is en te zien dat zij ook “gewoon” is als ieder ander.