Celebrities heart huisdieren, toch?

Wereld Dierendag is weer aangebroken en o wat houden we toch veel van onze zachte, gezellige viervoeters. Wat is er nou fijner dan na een dag hard werken er altijd iemand blij is je te zien bij thuiskomst? Het zal wel iets menselijks zijn, want ook menig celeb kan niet zonder een huisdier.

Zo vertelde Kate Moss in de Grazia dat haar nieuwe, acht maanden oude Stafford- mix Archie haar look regelmatig verprutst. Ze onthulde dat de hond haar meer ‘alledaags’ laat kleden. Of ze nu zo blij is met haar nieuwe maatje is moeilijk te zeggen, aangezien ze het beestje een nachtmerrie noemt. Op hakken valt er niet met de Stafford te wandelen. Dat is dus not-done voor een diva. We zijn benieuwd hoe lang het nog duurt voordat haar nieuwe BFF een nieuw onderkomen moet zoeken.

Ontwerper Karl Lagerfeld vindt zijn beste vriend in een kat, die inmiddels bijna populairder is geworden dan the man himself. Het spinnende diertje, genaamd Choupette, heeft nu zelfs een eigen twitteraccount. Is de kat van de buren nu zijn vriend of is dat schijn? Heeft hij zijn brokken liever ’s ochtends of ’s avonds? Eindelijk kunnen we eens zelf lezen wat er daadwerkelijk in Choupettes kleine kattenhoofdje omgaat! Right..