Comeback Justin Timberlake

Justin Timberlake is going to bring sexy back. Tijdens de Grammy awards, op 10 Februari in LA, zal hij optreden en zijn comeback maken. Justin won eerdere jaren maar liefs 6 grammy Awards.

Optredens grammy awards

Tijdens de uitreiking van de Grammy Awards zullen meerde artiesten het podium betreden. Denk aan Rihanna , Mumford & Sons, the Lumineers, Jack White,Taylor Swift, the Black Keys and Carrie Underwood.

Natuurlijk laat hij het niet bij een optreden tijdens de Grammy Awards. Na zeven jaar komt hij ook weer met een nieuw album `The 20/20 Experience. Zijn eerste single die zal uitkomen heeft de naam ‘Suit&Tie’ gekregen.

Justin meets Tom

Met zo’n naam, als ‘Suit&Tie’ ,voor een eerste single moet je er natuurlijk super stijlvol bijlopen. Diezelfde gedachte had Justin Timberlake ook toen hij besloot designer Tom Ford in te huren. Tom Ford zal ervoor zorgen dat Justin er helemaal fab uitzien tijdens zijn promotiecampagne.
Niet alleen is Justin blij met Tom. Tom geeft aan dat hij Justin aanbidt. Verder zegt hij dat hij vindt dat Justin een aangeboren stijl en talent heeft. Hij vindt het een eer met hem te werken tijdens het gehele creatieve proces. We gaan Justin terugzien in de meest exclusieve smokings. Ik ben benieuwd!