Huispakken van Roy Donders

Huispakken van Roy Donders

We hebben hem al eens eerder sporadisch voorbij zien komen op tv, maar het lijkt erop dat Roy Donders nu echt zijn doorbraak maakt. Roy Donders schittert in de realityserie ‘Stylist uit het Zuiden’ en was maandag 28 oktober 2013 voor het eerst te zien op tv. Het programma bestaat uit: glitters, pailletjes, printjes en steentjes en niet te vergeten, heel veel haarlak.

Het is even stil geweest om Roy Donders op tv al duikt hij nog wel eens op in een tv programma. Maar goed nieuws voor zijn fans, want vanaf dinsdag 22 april is hij weer te zien in zijn realityserie. Dan kunnen we zien hoe het gaat met de huispakken van Roy Donders. Zijn huispakken waren in no-time uitverkocht de laatste keer. Zou hij weer met een nieuwe collectie huispakken komen?

Kledinglijn Rojami’s

De vrolijke stylist is zijn eigen kledinglijn begonnen met huispakken en jurkjes, genaamd ‘Rojami’s’. De naam Rojami’s is tot stand gekomen door de eerste letters van zijn voornaam te combineren met die van de kinderen van zijn zus: Jari en Mika.
Hij heeft een kapperszaak annex extravagante kledingwinkel in de Broekhoven. Deze volksbuurt wordt gezien als de beruchtste van Tilburg.

Helaas heeft Rojami’s (nog) geen webshop en zijn de spullen van Roy Donders nog niet online verkrijgbaar.

Huispakken Roy Donders

Waar Roy Donders nu al om bekend staat, is  zijn huispakken. Zelf is hij helemaal gek van huispakken. Hij pimpt de pakken met felle kleurtjes, patroontjes, pailletjes en glitters. Ook panterprintjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Met de huispakken van Roy Donders kun je gerust (naar eigen zeggen) je kinderen van school halen of even boodschappen doen. De huispakken bestaan uit een joggingvestje en een broek. De huispakken van Roy Donders zijn te koop in zijn winkel Rojami’s in Tilburg. Na de veel bekeken eerste uitzending van ‘Stylist uit het Zuiden’ gaan de huispakken van Roy Donders als warme broodjes over de toonbank. Let wel op, hij verkoopt niets zonder glitters!

Adresgegevens:

Rojami’s
Broekhovenseweg 229
5022 CC Tilburg
(dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur)

Kledingparty Roy Donders boeken

Veel mensen hebben interesse in het boeken van een kledingparty van Roy Donders.
Ook wij krijgen deze vragen.
We hebben vernomen dat je een kledingparty van Roy Donders alleen per mail kan boeken en je moeten tenminste 35 deelnemers hebben, maar dat lijkt me geen probleem.
Wil je een kledingpartij van Rijami’s, de zus van Roy Donders, dan is dit ook mogelijk.
Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres.

 

E-mailadres Roy Donders

Stuur je mail met aanvraag naar rojamiskledingpartys@gmail.com, ter attentie van Kim.
Heb je overige vragen dan kun je het e-mailen naar roydondersmanagement@gmail.com.

Bron contactgegevens: www.roydonderswebshop.nl
Deze website verkoopt overigens geen kleding van Roy Donders en heeft geen connectie met onze glitter en pailletten koning.

RTL

Vrijgezel Roy Donders komt uit Tilburg en is 22 jaar oud. Naast stylist is Roy ook zanger.  Het grote publiek leert hem nu pas kennen, terwijl donders onder volksbuurten en volkswijken al langere tijd enorm populair is onder de vrouwen. Hij verzorgt ook met veel succes kledingparty’s door heel het land.
RTL heeft Roy eerder al ontdekt. Hij schitterde in de serie Gipsy Girls van Antje Monteiro. Hier was hij te zien op RTL 4 als kapper van de zigeunermeisjes.

Huispakken en one-pieces

Hieronder wat inspiratie. Klik op de foto om te bestellen!

Adidas huispak Diana

Nike huispak zwart

Onepiece jumpsuit roze

Onepiece Marius

Onepiece Lusekofte

Onepiece Marius grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>