Kate Middleton zwanger

Gisteren is het heugelijke nieuws naar buiten gekomen dat Kate Middleton echt zwanger is. Eerder gingen er al geruchten de ronde, verspreid door een oude schoolvriendin van Kate Middleton, dat zij zwanger zou zijn. Nu is dit dus bevestigd. Kate zou de zwangerschap waarschijnlijk liever op een andere manier naar buiten hebben willen brengen, maar nu ze in het ziekenhuis is opgenomen kon ze er bijna niet meer onderuit. De zwangerschap kwam ook bij de familie van de kroonprins en de hertogin aan als een blijde verrassing.

Misselijkheid Kate Middleton

Kate Middleton is nu net een kleine 12 weken zwanger en ze kampt al met ernstige zwangerschapsmisselijkheid. De hertogin van Cambridge heeft namelijk Hyperemesis Gravidarum. Dit is een ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid waar waarschijnlijk vrij weinig mensen van hebben gehoord. Het komt namelijk niet vaak voor, maar kan erg heftig zijn.

Tweeling?

Hyperemesis Gravidarum komt drie maal vaker voor bij vrouwen die zwanger zijn van een meerling. Het zijn natuurlijk maar speculaties, omdat er momenteel vrij weinig nieuws meer naar buiten komt. Prins William is momenteel bij zijn vrouw in het ziekenhuis, waar zij nu twee dagen ligt. Naar verluid zal Middleton nog een paar dagen in het ziekenhuis moet doorbrengen.