Lindsay Lohan aangeklaagd voor liegen tegen politie

Lindsay Lohan zal worden aangeklaagd, omdat ze heeft gelogen tegen de politie over haar auto ongeluk in juni. LiLo maakte de politie wijs dat dat zij niet achter het stuur van haar Porsche zat toen deze achterop en 18-wheeler knalde. Volgens meerdere getuigen reed Linsey helaas wel degelijk.

De zaak zal, deze week waarschijnlijk al, worden in gediend als een misdrijf. Voor Lindsey Lohan heeft deze aanklacht over het liegen tegen de politie grote gevolgen, omdat zij nog in haar proeftijd zit voor de juwelen diefstal. Het misdrijf betekent dus dat zij een proeftijd overtreding heeft begaan, wat haar flink in de problemen zal gaan brengen. De rechter die de juwelendiefstal zaak berecht, rechter Stephanie Sautner, kan haar voor lange tijd achter de tralies doen verdwijnen.

Als klap op de vuurpijl blijkt nu ook nog dat de politie ter plaatste voorgeschreven medicatie in Lohans tas heeft gevonden na het ongeluk. De getuigen vertelden dat er ook pillen verspreid in haar achterbak lagen. Het leek er even op dat Lindsay Lohan nu ook nog een drugsmisdrijf aan haar broek had hangen. Lindsay’s advocaat, Shawn Holley, heeft de autoriteiten documentatie gegeven van Lindsay Lohans dokter. Daaruit zou echter blijken dat de pillen op doktersadvies zijn voorgeschreven. Er zou volgens Holley op dit gebied dus geen misdaad zijn gepleegd. Hierop hebben de aanklagers deze aanklacht laten vallen.

Lindsay Lohan is bijna ook onder de aanklacht van liegen tegen de politie uitgekomen. Na het ongeluk is LiLo naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd zij geïnterviewd door agenten, waar zij hen vertelde dat zij niet achter het stuur zat ten tijde van het ongeluk. Haar advocate, Shawn Holley, reed als een dolle naar het ziekenhuis om Lindsay de mond te snoeren, maar ze was net een paar minuten te laat. Dit kun je zien in de video hieronder.

e