Na Sylvie en Rafael van der Vaart, ook huwelijk Khalid en Sabia Boulahrouz voorbij

Nieuwsupdate relatie Sabia Boulahrouz en Rafaël van der Vaart

Sabia Boulahrouz is gesignaleerd in het bijzijn van Rafaël van der Vaart. Nu blijkt dat Sylvie ook al een nieuwe relatie zou hebben met een man uit Parijs. Het afgelopen weekend zou ze met deze mysterieman hebben doorgebracht. Ze zag er volgens de Duitse pers echter erg treurig uit en wilde de pers ook niet te woord staan. Of de relatie van de (voormalig) beste vriendin van Sylvie, Sabia Boulahrouz, met Rafaël van der Vaart standhoud, zal nog moeten blijken.

————————————————————————————————-

Het gaat niet goed met de huwelijken van onze voetbalvrouwen. Vorige week werd bekend gemaakt dat Sylvie van der Vaart en Rafael van der Vaart gaan scheiden na een huwelijk van ruim zeven jaar. Dit kwam als een shock bij vele mensen aan, want wat leek het toch een perfect stel. Rafael heeft niet alleen losse voetjes, maar op oudejaarsavond ook losse handjes. Zo zie je maar dat niets is wat het lijkt. Sylvie heeft ook laten weten dat ze deze week geen column gaat schrijven voor de Grazia.

Sabia Boulahrouz en Khalid Boulahrouz

Terug naar de huwelijken van de voetbalvrouwen. Het is nu ook bekend geworden dat het huwelijk van Khalid Boulahrouz en Sabia Boulahrouz op de klippen is gelopen. Sabia bevestigde dit ook aan de Duitse krant.

“Ons huwelijk bestaat niet meer. Khalid en ik pasten op den duur niet bij elkaar. Onze karakters waren simpelweg te verschillend.”

Wel geeft ze aan dat ze nog niet gescheiden zijn. De twee hebben ook een moeilijke tijd achter de rug. Het begon toen Khalid bij Stuttgart speelde en Sabia naar Hamburg verhuisde. 500 kilometer verder! Daar speelde Khalid Boulahrouz eerder met van der Vaart voor HSV. Ook al hebben ze twee prachtige kinderen, Amaya en Daamin, tijdens het EK van 2008 kreeg Sabia Boulahrouz een miskraam. Hierin kregen ze veel steun van de supporters en het Nederlands elftal dat met rouwbanden speelden.

We hopen dat de twee vriendinnen elkaar veel troost kunnen bieden in deze moeilijke tijd.