Nikkie Plessen in problemen

Nikkie Plessen heeft het op het moment niet heel gemakkelijk. Afgelopen dinsdag presenteerde zij haar nieuwe najaars-en wintercollectie voor 2013 in Amsterdam. Hierna werd zij beschuldigd van plagiaat door Zoe Karssen. Duo Quince en zoe Karssen zeggen dat zij hun ontwerpen heeft gekopieerd  Het zou gaan over de kleding welke de teksten “ Too Much Love Will Kill You” en “Boys” op gedrukt staat. Het mode duo wil dat Nikkie stopt met het kopieren van hun ontwerpen. Ook dreigen zij met een dwangsom en eisen zij een schadevergoeding. Ja, niemand laat zich tegenwoordig de kaas van het brood eten.

Vogue

We gaan verder, want dit is niet alles voor onze Nikkie Plessen.
Naast haar eigen kledinglijn is Nikkie Plessen ook het gezicht voor “Vogue”. Een verzorgingslijn van een Nederlands bedrijf. Natuurlijk kent iedereen ook het Amerikaanse blad “Vogue”. Zij zijn het niet eens dat het Nederlandse bedrijf genaamd Remark “hun” naam gebruikt voor de verzorgingsproducten. Zij eisen dan ook dat Remark stopt met het verkopen van de producten onder de naam “Vogue”. De producten worden verkochten in Nederlandse parfumerieën en drogisterijen. Nikkie die al een jaar het gezicht is van de producten wil niet reageren omtrent deze situatie.
Op dinsdag 12 februari zal het gevecht losbarsten in de rechtbank in Den Haag. Eerder won Remark al een soortgelijke zaak over de merknaam. Wederom waren het de Amerikanen die Remark voor de rechter sleepten.

Wij wensen Nikkie Plessen heel veel succes. En over de nieuwe kledinglijn , helemaal top!
Ik snap het wel. Veel mensen hebben tegen mij ook vaker gezegd: “Beter goed gejat dan slecht verzonnen”. Dus ja wat willen jullie nou.