Party’s Estelle voorbij door Badr?

Estelle Cruijff merkt steeds meer de vervelende gevolgen van haar relatie met voormalig K1 zwaargewichtkampioen Badr Hari. In de grachtengordel van Amsterdam wordt er flink gediscussieerd hoe om te gaan met de nieuwe Estelle. Op dit moment zit Badr nog een maand vast in voorlopige hechtenis. Estelle wordt, zoals gewoonlijk, nog steeds uitgenodigd voor alle feestjes zonder dat men bang is voor escalatie. De vraag is echter; wat doet Amsterdam na de eventuele vrijlating van Badr Hari?

Deze week was de verjaardag van Christine Kroonenberg. Zij werd 64 jaar oud. Estelle was uitgenodigd voor het feest, maar werd een beetje alleen gelaten. Badr Hari zit nog in voorlopige hechtenis, dus vrienden hoeven zich nog geen zorgen te maken over de aanwezigheid van haar nieuwe wederhelft. Na de vrijlating van Badr Hari zal dit echter nog wel even slikken worden voor Estelle. Op het feest van Christine Kroonenberg werd al flink gediscussieerd of Estelle nog wel kan worden uitgenodigd: vragen we of ze Badr thuislaat? Nodigen we Estelle helemaal niet meer uit? Estelle maakt nu echt die eenzaamheid mee die haar relatie met Badr Hari met teweeg brengt.

Eén ding is zeker, Estelle is heel erg verliefd. Ze heeft in een interview gezegd dat Badr wil veranderen en zij wil hem daarmee proberen te helpen. Laten we voor haar hopen dat ook Amsterdam gelooft in verandering..