Prison Break acteur Wentworth Miller is homoseksueel

Prison Break acteur Wentworth Miller is homoseksueel

Wentworth Miller, de populaire acteur van Prison Break, heeft vele vrouwenharten gebroken: hij is uit de kast gekomen. In een brief aan de directeur van het St. Petersburg International Film Festival heeft hij verklaard homoseksueel te zijn. De uitnodiging om Rusland te bezoeken heeft hij in deze brief ook geweigerd.

Hij schreef in zijn brief het volgende:

Als homo moet ik de uitnodiging weigeren. Ik ben diep geschokt door de huidige opstelling tegenover en behandeling van homoseksuele mannen en vrouwen door de Russische overheid. De situatie is niet acceptabel en ik kan niet met een goed geweten meedoen aan een feestelijke aangelegenheid in een land waar mensen zoals ik systematisch hun basisrechten wordt geweigerd.

Wentworth Miller laat in zijn brief ook weten dat hij wel wil komen zodra de situatie in de positieve zin verandert.┬áDe – bij vooral de vrouwen – zeer geliefde en prettig naar te kijken Prison Break acteur brak door als Michael Scofield.

Wij prijzen hem om zijn moed! Het zal niet makkelijk zijn geweest voor een wereldwijd bekende acteur met een stoer imago om tegen de wereld te zeggen homoseksueel te zijn.

Helaas dames, succes mannen!