Rode loper outfits Robert Pattison en Kristen Steward

Robert Pattison en Kristen Steward zijn weer herenigd op de rode loper voor de première van Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 in Los Angeles. Dit was het moment waar iedereen op zat te wachten. Volgens hun contract moeten ze samen verschijnen en gelukkig lijkt het weer koek en ei tussen de twee hoofdrolspelers.

Wat misschien even interessant was als de hereniging, waren hun outfits op de rode loper. Robert Pattison droeg een groen met zwarte mini-houndstooth Monaco pak van Gucci met twee knopen op de première van Breaking Dawn – Part 2. Hieronder droeg hij een grijs shirt met een zwarte satijnen stropdas. Al met al een stijlvolle, kleurrijke verschijning. Pattison vertelde tegen de journalisten dat hij een droom had over een emerald-groen houndstooth pak. En als je naam Robert Pattison is pak je toch gewoon even je telefoon en bel je Gucci op of ze je zelfbedachte creatie even voor de première voor je willen ontwerpen? Volgens Gucci heeft Robert Pattison zelfs het materiaal zelf uitgekozen. Hij heeft tijdens zijn laatste film Cosmopolis exclusief gewerkt met Gucci en dat is hem blijkbaar goed bevallen.

Kristen Stewards outfit was iets opvallender. De spotlights schenen op een vrij karig geklede Kristen. Haar camalkleurige jurk bestond uit een van achter doorschijnend Zuhair Murad kanten en chiffon corset. De rest van de jurk was even doorschijnend, zowel de voor- als achterkant. Het liet niet veel aan de verbeelding over en je kon Kristen Stewards slanke benen goed zien door de stukken kant. En eh, haar zitvlak pikte ook gelijk even ‘a moment of fame’ mee.