‘Sabia en Rafael gaan trouwen’

‘Sabia en Rafael gaan trouwen’

Volgens insiders van het weekblad Privé zullen Sabia en Rafael gaan trouwen op 2 januari 2014. Nog geen jaar geleden was Rafael nog getrouwd met Sylvie Meis. Nu is Sabia alweer een tijdje zwanger van Rafael van der Vaart en exact een jaar na bekendmaking van de scheiding zullen de voormalig beste vriendin van Sylvie en Sylvies ex-man Rafael van der Vaart ook nog gaan trouwen.

Volgens de insiders zouden Sabia en Rafael eigenlijk al op 2 november 2013 hebben willen trouwen, maar Sylvie zou niet achter de scheidingsakte staan. Of de scheidingspapieren vóór 2 januari 2014 wel rond zijn, hangt van Sylvie af.

Lolita, de moeder van Rafael van der Vaart, ontkent stellig dat Rafael en Sabia gaan trouwen op 2 januari 2014. Dit heeft zij aan RTL Boulevard bekend gemaakt. Zij weet niet hoe de media hierbij komen.

Het ongeboren kindje van Sabia en Rafael zal het vierde kindje worden voor Sabia. In twee eerdere relaties heeft zij al een dochter en zoon gekregen. Rafael heeft één zoon met Sylvie, Damian. Het wordt dus een groot, samengesteld gezin.