Trouwjurk Kim Kardashian

Trouwjurk Kim Kardashian

Kim Kardashian en rapper Kanye West zijn zaterdag 24 mei 2014 in het huwelijksbootje gestapt. Het is Kim’s derde huwelijk, dus hopelijk voor Kim en Kanye is drie keer scheepsrecht.

Trouwjurk van Givenchy en Balmain

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar de trouwjurk van Kim Kardashian toen ze trouwde met haar grote liefde Kanye West, waarmee ze een 11-maanden oude dochter ‘North’ heeft. Benieuwd naar de trouwjurk van Kim Kardashian?

Ze heeft twee trouwjurken gedragen: één voor de ceremonie en één voor de avond. Eén foto al naar buiten gebracht. Dit was de ceremonie trouwjurk, ontworpen door Givenchy. Deze prachtige lange, witte jurk was gemaakt van kant en had ook kanten mouwtjes. Een sluier maakte het plaatje compleet. Na de ceremonie werd de Givenchy Haute Couture trouwjurk in de kast gehangen en verscheen Kim in een korte trouwjurk van ontwerper Balmain. Deze jurk was bezaaid met steentjes, kristallen en parels volgens een bron.

De trouwjurk die ze droeg op haar vorige bruiloft met Kris-Humphries was een prinsessenjurk, maar Kim heeft nu gekozen voor een traditionelere jurk.

Parijs

Kim had iedereen op een dwaalspoor gezet door een week voor de bruiloft in Parijs door te brengen. Hier heeft Kim nog even van haar ‘vrijgezellenleven’ kunnen genieten met haar familie en vriendinnen. In het Paleis van Versailles heeft het bruidspaar 200 gasten over laten komen voor een pre-wedding party, waarna het hele gezelschap is overgevlogen naar het prachtige Florence, Italië, in privé jets.

De huwelijksdag

Hoe de huwelijksdag er verder precies uit heeft gezien kunnen we alleen maar raden, want er zijn slechts een paar foto’s naar buiten gebracht waarop we een tipje van de sluier kunnen zien. Wat we weten is dat het in een prachtig kasteel heeft plaatsgevonden op een zonnige bergtop. Wat we ook weten is dat de broer van Kim, Rob Kardashian, voor de bruiloft in tranen in een vliegtuig naar huis is gestapt. Of dit vooropgezet is als stunt voor hun real life soap is niet duidelijk. Ook Beyoncé schitterde door afwezigheid. Zodra er meer foto’s van de trouwjurken van Kim Kardashian naar buiten worden gebracht, zullen we jullie op de hoogte stellen!