Verhuizen Yolanthe en Wesley Sneijder naar Turkije?

Yolante en Wesley verhuizen wellicht naar Turkije

Verhuizen Yolanthe en Wesley Sneijder naar Turkije? Het begint er wel op te lijken dat het eraan zit te komen en ze binnenkort in Istanbul te vinden zijn. Wesley Sneijder ligt al maanden in de clinch over zijn contract bij Inter Milan. Zij hadden hem een aanbod gedaan voor het nieuwe seizoen die Wesley weigert te ondertekenen. Dit heeft er toe geleid dat coach Andrea Stramaccioni hem niet meer in de selectie heeft gezet. Hij zou tevens van Inter een verbod hebben gekregen om op Twitter privé zaken naar buiten te brengen.

Onderhandelingen Inter

De contractonderhandelingen zijn volgens Galatasaray op dit moment officieel van start gegaan met Inter. We worden op de hoogte gehouden.

Istanbul

Als de onderhandelingen met Inter spaak lopen en Wes besluit toch naar Turkije te gaan, kan zijn Yolanthe heerlijk met de vrouw van Kuyt shoppen. Kuyt speelt namelijk ook bij Galasataray. Wie weet ontstaat hier een mooie vriendschap tussen de twee voetbalvrouwen. Vriendschappen moet je koesteren, kijk maar hoe hard Sylvia en Sabia hierop terugvallen tijdens deze moeilijke tijd waarin beide huwelijken zijn gestrand.