Afzuigkap van Keukenhuys De Tweede Kamer

Afzuigkap van Keukenhuys De Tweede Kamer

Deze afzuigkap zal fantastisch staan in jouw keuken. Niet alle afzuigkappen zijn even mooi, maar deze afzuigkap van Keukenhuys Tweede Kamer is geweldig.  Je ziet niet eens dat het een afzuigkap is, want de rvs recirculatiekap lijkt op een echte design lamp.
Deze afzuigkap heeft geen externe afvoer nodig door het filtersysteem dat is ingebouwd. Hierdoor kan de bol als een echte plafondlamp hangen. Het filtersysteem in de recirculatiekap haalt niet alle vieze geurtjes en vet uit de lucht, maar blaast daarnaast ook zuivere lucht uit. De filters zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.Design afzuigkap 2 LR

De afzuigkap van Keukenhuys De Tweede Kamer  heeft verschillende mogelijkheden. Zo  kun je het aan of uit doen, maar ook langzaam of snel. Net als een echte lamp geeft deze recirculatiekap mooi licht. Natuurlijk is ook de verlichting in te stellen felle verlichting of gedimd.

Prijs Rvs recirculatiekap

Design afzuigkap keukenhuys

Afzuigkap – € 5.250,-
Lamp – € 2.490,-
Ga voor meer informatie naar    www.detweedekamer.com

Keukenhuys De Tweede Kamer

Niet alleen maakt  Keukenhuys De Tweede Kamer afzuigkappen, maar ook complete keuken. Alle keukens worden met de hand gemaakt in de eigen keukenmeubelmakerij. Deze keukens zijn werkelijk prachtig. Alles kan en alles mag. De keukens kunnen naar jouw smaak worden gemaakt door de vele verschillende stijlen, materialen en kleuren.
Voorzitters Frits Schram en Marco Verheijen ontwerpen al 30 jaar deze schitterende keukens. Ze voelen dan ook precies aan wat jij wilt. Resultaat een unieke keuken welke aansluit bij jou smaak en wens.