Grote hoogglans witte kledingkast Jysk: grootste €295,-

Grote hoogglans witte kledingkast Jysk: grootste €295,-

Een grote inloopkast is toch de droom van elke vrouw? Ik ben één van die vrouwen die zich gelukkig mag prijzen met zo’n inloopkast, maar a girl wants more..

Hoogglans kledingkast

We want more!

Ons huis heeft vier slaapkamers, wat inhoudt dat we drie slaapkamers ‘over’ hebben (twee grote en één kleine). Eén slaapkamer gebruiken we als was/sportkamer, één als kantoor en de kleinste hebben we omgetoverd tot een inloopkast.
De computerkamer is eigenlijk bijna nooit in gebruik, in tegenstelling tot de inloopkast, uiteraard. Je voelt hem misschien al aankomen: ik wil ruilen!

Kledingkasten zijn duur

Omdat onze huidige kledingkast enkel bestaat uit planken tegen de muur wil ik natuurlijk een nieuwe kast die geschikt is voor in de  nieuwe, grotere kledingkamer. Na wat rond te hebben gekeken in woonboulevards en online ben ik tot de conclusie gekomen dat kasten duur zijn! Een fatsoenlijke, grote kledingkast kost al gauw tussen de €400 en €600,-.

Aanbieding hoogglans kledingkast Jysk

Nu heb ik gelukkig een super goede aanbieding gespot bij de Jysk, waar ik normaal gesproken niet snel zou gaan kijken. We zijn in de auto gestapt en hebben de kast gezien. Het was een hele mooie, hoogglanswitte, strakke en vooral degelijke kast met drie verschillende afmetingen. Wij hebben gekozen voor de grootste afmetingen: 220  x 240 (bigger IS better). Hij was in de aanbieding van €399,- naar €295,- in de winkel. Online zagen we hem wel iets duurder, voor €320,-. We hebben hem dus maar meteen besteld en voor €25,- extra leveren ze hem nog thuis af. De kledingkasten waren er ook in het mat, voor nog minder, maar wij kozen toch voor het chiquere hoogglans.

Het begin is gemaakt, nu nog verven, behangen en verder inrichten. Als de kast staat zal ik het eindresultaat laten zien!

Vervolg: als iets te mooi om waar te zijn lijk, is het dat meestal ook.. Het bleek een foutje te zijn! Maarr, het schijnt erg lastig te zijn om de prijs aan te passen, want dat kon niet iedereen dus de kast blijft nog even (ik weet niet voor hoe lang) deze prijs in de Jysk in Son, nabij Eindhoven. De kleinere maat is zelfs duurder geprijsd. Als je het hebt over bureaucratie..