Huispakken voor honden

Huispakken voor honden

Geloof het of niet maar naast de juichpakken en de welbekende huispakken van onze Roy Donders zijn er nu ook huispakken voor honden.
Ja huispakken voor honden je hoort het goed. Viadierenwinkel.nl dacht hier ook wel een strass steentje aan te kunnen bijdragen. Zij kregen de vraag van een klant of er ook een huispak voor de hond gemaakt kon worden. Door deze gigantische hype rondom de pakken was dit voor hen wel een rede om onze honden ook in een nieuwe outfit te steken, compleet met pailletten, glitters en steentjes.

De directeur van Viadierenwinkel.nl, Bob Woutersen” geeft aan dat zijn webshop bijzondere productaanvragen van klanten altijd toejuicht: “Juist verzoeken die op het eerste oog opmerkelijk lijken kunnen soms leiden naar leuke nieuwe producten. Hierdoor wordt ons assortiment nog unieker en kunnen wij onze slogan, ‘de dierenvriend van Nederland’, waarmaken. Deze hondenhuispakken zijn daar een vrolijk bewijs van!”

De huispakken voor honden zijn er in het roze en bruin.  Wellicht dat er later nog andere kleuren en modellen worden uitgebracht. De pakken zijn verkrijgbaar voor € 39,95 in de maten small, medium en large.

Lancering honden huispakken

Over de lancering van deze honden huispakken hoefde niet lang over nagedacht te worden. Want welke plek is er nu beter dan de thuishaven van onze “stylist van het zuiden” de Tilburgse wijk Broekhoven. Hier werden de huispakken voor honden geshowd door schattige chihuahua’s.
Wees er wel snel bij want er is maar een beperkte oplage.

Tja wat zullen we ervan zeggen….What’s next harde krullen voor honden?

 

Foto: Blinkfotografie