Koningspoedel kersttrend 2014

Koningspoedel kersttrend 2014

Met de koude, gezellige kerstdagen kruipen we net wat dichter tegen elkaar aan, zijn we net iets liever tegen elkaar en maken we ons huisje lekker knus. Ik vind kerst de gezelligste periode van het jaar en ik kan nu al niet wachten om mijn huisje helemaal in de kerstsferen te brengen! Maar wat zijn de kersttrends dit jaar? De Koningspoedel natuurlijk!

Kerstdecoratie

Nee, wees maar niet bang, je hoeft geen echte poedel te kopen om erbij te horen deze december. Ga voor Koningspoedel kerstdecoraties! Misschien heb je al wat kerst Koningspoedels voorbij zien komen op internet of in winkels waar al kerstdecoratie in de schappen ligt. Kerst is dé tijd van het jaar waar alles kan en alles mag. Wat je normaal gesproken als kitsch, troep en fout bestempelt is meestal helemaal hot en happening met kerst. Dat geldt hetzelfde voor de Koningspoedels. Er kunnen niet genoeg glitters of steentjes opzitten.

Waarom de Koningspoedel?

Je vraagt je misschien af hoe deze kersttrend van 2014 is ontstaan. Deze extravagante hond is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Elk jaar wordt er namelijk met kerst een nieuw kerstdier gekozen, wat vorig jaar de uil was. De Koningspoedel is dit jaar uitgeroepen tot het kerstdier van 2014. Voor inspiratie, klik hier. Wat vinden jullie ervan?