Pimp je huis

Pimp je huis

Het is heel verleidelijk om altijd op safe te spelen als het gaat om je interieur: witte muren of hooguit één beige geverfd. Witte, grijze, beige of zwarte banken, een houten tafel en een wit of grijs kleed. Ik weet zeker dat veel mensen nu denken: hé, wat toevallig, dat heb ik ook! Het zijn rustige kleuren waar je een huis echt gezellig mee kunt maken, maar of het er ook super spannend en persoonlijk van wordt..

Heb je gekozen voor een rustige basis, dan kun je je huis nog steeds persoonlijk en spannend maken met kleuren en accessoires. Meestal kiezen mensen voor één bepaalde kleur van accessoires (net als ik), maar dat hoeft in deze tijd eigenlijk helemaal niet meer! Je kunt gerust allerlei materialen, kleuren en stijlen door elkaar gebruiken, maar maak er geen bonte kermis van. Alles moet een bepaalde balans hebben. Wanneer je gebruik maakt van pasteltinten kun je het eigenlijk zo gek niet bedenken. Pastelkleuren vloeken namelijk niet snel, in tegenstelling tot harde, felle kleuren.

Hieronder heb mijn favoriete kleurige en aparte artikelen samengesteld om je huis te pimpen. Klik op de foto’s om te bestellen!

Mags schmelzende uhr light en living plafondlamp eagle products santa monica deken Hoff ethno sierkussensloop Pip kandelaar multicolour