Pimpelmees collage

Pimpelmees collage

Wil jij iets speciaals maken van je foto’s. Die vele foto’s van je kinderen of andere gebeurtenis bundelen tot iets moois? Maak heel simpel zelf een Pimpelmees collage. Zo kun je dagelijks genieten van al je mooiste foto’s.
Ook erg leuk om cadeau te geven aan je zoon, dochter, vader, moeder, vriendin en noem maar op. ( tip: het is bijna moeder- en Vaderdag)

Als jij je leukste foto’s hebt gevonden, ben je klaar om je collage te maken. Natuurlijk is het niet zomaar een collage. Het typische pimpelmees achtergrondje mag niet ontbreken. Als je collage klaar is kun je het op een printer of een canvas laten uitdraaien.

Pimpelmees collage 1

Nee, moeilijk is het niet je maakt dit alles in een handomdraai. Achter de computer maak je de Pimpelmees collage af met bloemen, vogels en vlinders,maskingtap door middel van sjablonen. Zwart-wit, kleur het kan allemaal. Ben jij ook klaar om je eigen kunstwerk te maken? Ga dan naar www.pimpelmees.com

Wie is Pimpelmees?

De zusjes Ingeborg en Marieke Smit hebben in 2009 het merk Pimpelmees opgericht. Ze begonnen met geboortekaartjes en een trouwkaartencollectie. Later kwam hier ook de Familyplanner, het bakkersboek en kinderbehang bij.
De kleuren zijn net als een pimpelmees niet schreeuwerig maar rustig. Als een ekster stelen ze mooie papiertjes, plaatjes en stofjes en zo ontstaat het Pimpelmees design.  Hier kun je nu dus de prachtige Pimpelmees collages mee maken.

Pimpelmees collage 2