See scout Sleep

See scout Sleep

See Scout Sleep

Ben jij altijd super stijlvol gekleed en volg je alle trends, dan zijn deze accessoires echt iets voor jou. Nou ja voor jou, voor je hond of kat. Vaak worden de accessoires van je huisdier een beetje vergeten. Laten we ook eerlijk zijn buiten wat designer halsbanden of wat bling is er niet veel leuks te vinden. Maar nu komt het Amerikaanse merk See Scout Sleep met de meest geweldige, stijlvolle halsbanden, riemen en bedden. Ook belangrijk is dat ze van hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijke producten gemaakt zijn.  Halsband See Scout Sleep.jpgblauw

Halsband See Scout Sleep collectieDe halsbanden en riemen zijn gemaakt van 100% hennep en gemaakt in de eigen bakermat New Orleans. Ook de grafische prints op de See Scout Sleep accessoires die je ziet zijn zelf ontworpen en worden gewoven in Tennessee. Heb jij een sterke hond dan hoef je niet ongerust te zijn want de sluitingen, clips en ringen zijn supersterk. Ze zijn namelijk gemaakt van massief messing wat er ook nog eens fabulous uitziet.

Voor de hondenbaasjes in Nederland zijn er al vele verschillende halsbanden en riemen te krijgen. Denk aan verschillende maten en printjes.
Ook de katten kunnen binnenkort stijlvol over straat, want in de lente komt See Scout Sleep met een lijn voor de katten. Ook zal in het voorjaar de honden en kattenbedden worden gelanceerd in Nederland.

Over See Scout Sleep

Katie Logan, een interieurontwerpster uit New Orleans, richtte See Scout Sleep op. Haar idee hiervoor was eigenlijk heel simpel. Tijdens een zoektocht naar een hippe outfit voor haar eigen huisdieren, honden Scout & Ruby en kat Sherman, kon ze eigenlijk geen mooie en eerlijke vervaardigde producten vinden. Hierdoor ontstond er ein 2011 de start van haar eigen label. Dit kwam tot stand door een mix van de passie voor interieurs en haar huisdieren. En toen was daar Willemijn Bodt en haar hond Flo zij vonden See Scout Sleep na een zoektocht naar een nieuwe accessoire voor Flo. Samen besloten zij See Scout Sleep overseas te halen en daarom kun jij nu de hipste honden en kattenaccessoires shoppen op www.seescoutsleep.com/europe/

Halsband See Scout Sleep