Smeg500

Smeg500

Zoek jij een echt eye cather voor in de keuken? Nou weet je, zelfs in de woonkamer staat ie geweldig. Is het een koelkast of is het een auto? Dit uniek exemplaar is ontworpen voor de Fiat 500 Design Collection. Fiat en Smeg kwamen bij elkaar en ontworpen samen met Italia Independent deze koelkast. In de beroemde concept store Colette aan de Rue Saint-Honore in Parijs, werd de Smeg500 gelanceerd.

Smeg500 voorkant

Samenwerking Smeg en Fiat

Fiat heeft altijd interesse gehad voor design en dat zie je ook wel in de auto’s terug. Echetr blijft de interesse voor design niet alleen hangen in de auto-industrie. Smeg staat ook bekend om hun design en vooral de combinatie van design en functionaliteit. Tel alles bij elkaar op en je hebt het perfecte duo om het project Smeg500 om een fantastische manier te voltooien.

Dit is niet de eerste keer dat zij samen de handen ineen hebben geslagen. In de jaren vijftig brachten zij ook al koelkasten op de markt. Nu weer maken zij mensen gelukkig, door samen te werken. De Smeg500 is verkrijgbaar in wit, rood en groen.

Smeg500