Tuintrends 2013

Tuintrends 2013

Wil jij iets nieuws in je tuin, of een leuke eye catcher? Bekijk dan hier twee leuke nieuwe tuintrends 2013 van Intratuin.

Vierkantemetertuin

De vierkantemetertuin is speciaal voor kleinere tuinen of een balkon. Natuurlijk kun je de vierkantemetertuin ook gebruiken als je geen moestuin wilt aanleggen of als je de tuin betegeld hebt.
In een handomdraai creëer jij je eigen moestuin.
Bladgroenten en kruiden zijn ideaal om te zaaien.
Je kunt de vierkantemetertuin als een pakket kopen bij Intratuin voor slecht € 19,95. Het tuintje heeft 16 vakken, dus je kunt genoeg verschillende groenten en kruiden zaaien. Kijk wel eerst welke groenten er niet zoveel ruimte nodig hebben. Keuze kunnen maken? Verzorg je tuintje goed en geef genoeg water en dan zul je snel kunnen genieten van oogst.

vierkantemetertuintje

Minivijver

Een andere tuintrend 2013 is de minivijver. Ook hiervoor geldt dat deze tuintrend 2013 ideaal is voor een kleinere tuin of balkon. Verder is de minivijver een ontzettend leuke accessoire voor op je tuintafel. Is het een slechte zomer dan breng je de minivijver gewoon mee naar binnen. Je kunt je minivijver helemaal naar smaak maken. Je begint met het kiezen van een leuke schaal, kom of ander glaswerk. Dit kunnen verschillende vormen en materialen zijn (als het maar geen water doorlaat). Je kan natuurlijk ook meerdere minivijvers maken.
Verder heb je nog accessoires nodig voor in je vijver zoals bijvoorbeeld plantjes, steentjes en kaarsjes. Laat je creatieve kant zien en ga los.
Bij Intratuin hebben ze heel veel leuke producten om jouw perfecte minivijver samen te stellen.

minivijver

kijk voor meer info op www.intratuin.nl