Yunique geur in je woonkamer

Hou jij ook van de ontspannende geur die je in de sauna hebt? Beleef dit nu ook in je eigen huiskamer. Wij hebben de Yunique gespot. De Yunique is een aromaverdamper die niet alleen de heerlijke geur in je huis verspreid. Nee, deze aromaverdamper doet en kan veel meer. Ook heeft het een mooi design, waardoor je het als een accessoire in je huis kan gebruiken. De Yunique is gemaakt van gelakt esdoornhout en de bol is van mondgeblazen glas gemaakt. Een echte eyecatcher in je huis!

De Yunique heeft enkele functies die deze aromaverdamper uniek maken:
• Het verdampt essentiële olie in water
• Het verbetert en reinigt de kwaliteit van de lucht in je huis
• De lucht in je huis wordt bevochtigd
• Een subtiele sfeerverlichting
• Een muziekfunctie.

Door middel van ultrasone techniek wordt er gezorgd dat er een hele fijne waterdamp boven uit de glazen bol komt als een koele mist. De ioniserende werking verbetert de luchtkwaliteit in je huis en zorgt voor een gezond klimaat. Onderin de filter zit vitamine C die zich door de koude mist verspreidt. Voor een goed blijvende werking is het verstandig dat je één keer per jaar deze filter vervangt.

De Yunique is erg gemakkelijk te gebruiken. In de kom giet je gewoon kraanwater en daarin doe je een paar druppels etherische olie. Wat helemaal gemakkelijk is, is dat deze aromaverdamper Yunique op elektriciteit werkt.

Etherische olie wordt ook wel aromatische of essentiële olie genoemd. Het is een vluchtige olie, wat wil zeggen dat de olie snel verdampt. Deze olie wordt gewonnen uit plantaardig materiaal. Dit kunnen takken, schillen van vruchten, blaadjes, zaden of bloemblaadjes zijn. Je hebt oliën in verschillende prijsklassen. Dit ligt eraan hoe makkelijk er aan de ingrediënten te komen is en hoeveel echt winbare olie erin zit.
De olie van betere kwaliteit komt wel het beste tot zijn recht en is zuinig in gebruik.
Er zijn verschrikkelijk veel soorten, dus er is altijd een geur en prijsklasse die bij je past.

Terug naar de Yunique, want deze heeft nog iets heel handigs: voor het bedienen van muziek of verlichting zit er een mooie afstandsbediening bij. Deze past perfect bij de aromaverdamper qua stijl. In de Yunique zit een ontspanningsmuziekje van ongeveer 12 minuten. Luister je liever naar je eigen muziek, dan kun je of je IPod of MP3 speler erop aansluiten. Hiervoor krijg je een kabeltje bijgeleverd. In de sfeerverlichting heb je keuze tussen wit, lila of lichtblauw.

De Yunique kun je gemakkelijk online bestellen voor een gemiddelde prijs van € 169,-