Babiator baby en kinder zonnebril

Babiator baby en kinder zonnebril

Oke bij het zien van de Babiator was ik verkocht. Jouw kind is echt te cool voor woorden met deze zonnebril.
Niet alleen is deze zonnebril super cool maar ook nog eens een goede bescherming voor de ogen.

Een veelkomend probleem met kinderen en een zonnebril is het snelle verlies en/ of het snel stukgaan. Babiators vindt het erg spijtig dat ouders daarom niet snel een zonnebril voor hun kind aanschaffen. Daarom komen ze nu met de onbreekbare Babiators  baby-kinder zonnebril. Voor het kwijtraken hebben ze ook een erg aantrekkelijke oplossing.  Is de zonnebril binnen een jaar kwijt dan krijg je gewoon een nieuwe. Dit geldt overigens ook als de bril stuk gaat. Al is dat wel onwaarschijnlijk aangezien de zonnebril gemaakt is van sterk en buigzaam BPA-vrij rubber. Dit materiaal zorgt er niet alleen voor dat de bril onbreekbaar is maar ook dat het lekker zit. Dit is wel belangrijk anders zal je kindje de bril niet oplaten. Ik zeg een baby musthave voor deze zomer.

Wie, wat, waar Babiator?

De Babiator baby en kinder zonnebrillen zijn door een piloot uit Amerika ontwikkeld. In Amerika zijn deze brillen overigens al razend enthousiast.  Nu kun jij ook jouw kindje blij maken met deze bril want ja ze zijn nu ook te koop in Nederland!
Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren; zwart, wit, blauw en roze en in twee maten. Je hebt de babymaat 0-3 jaar en de kindermaat 3-7+ jaar.  Ga naar Kidsplaza en bestel de bril voor 29,95

Babiator rose

Oogfonds

Veel mensen zijn zich er nog niet bewust van hoe belangrijk het is dat kinderogen goed beschermd worden.  De ogen zijn erg kwetsbaar voor de UV straling, zeker bij baby’s. Hoe jonger het kind des te kwetsbaar de oogjes zijn. Kidsplaza vindt dit ook erg belangrijk en doneert dan ook 10% van elke verkochte Babiator baby en kinder zonnebril aan het oogfonds!