Babykamer inspiratie

De nesteldrang bij vrouwen is onvermijdelijk tijdens de zwangerschap. Dit is maar goed ook, want door dit instinct zorgen moeders ervoor dat haar baby in een lekker warm en veilig nestje terecht komt wanneer het geboren wordt. En wat is er nu leuker als de voorpret wanneer je zwanger bent van je eigen wondertje? Hieronder proberen we je wat inspiratie voor de babykamer te geven.

Goedkope babykamer

Een leuke babykamer kun je zo duur maken als dat je zelf wil, maar het hoeft geen klauwen met geld te kosten. Een goedkope babykamer kun je bij elkaar shoppen bij bijvoorbeeld een winkel als de IKEA. Ze hebben daar keuze genoeg en de kwaliteit is prima. Hopelijk heeft pa alleen geen twee linker handen, want trek er maar gerust een weekend voor uit om alle mikmak in elkaar te zetten. Kijk ook eens op marktplaats. Zoek goed en je haalt er de leukste koopjes vandaan!

Prénatal heeft ook een erg mooie en kwalitatieve collectie, maar zit in een hogere prijscategorie evenals de Babydump. Neem eens een kijkje bij Babypark of Aktiebaby. Hier kun je zeker een goedkope babykamer kopen van prima kwaliteit.

Natuurlijk wil je er liever niet aan dat er iets mis gaat tijdens de zwangerschap, maar let er bij het kopen van een babykamer goed op dat je de spullen terug kunt brengen voor het geval er iets mis gaat met de zwangerschap.

Muurstickers babykamer

Om je babykamer een beetje op te pimpen kun je bij veel verschillende webshops muurstickers voor babykamers kopen. Deze muurstickers zijn vaak verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt zelfs je eigen muursticker ontwerpen. Wat ook erg leuk is als muursticker voor in de babykamer is een leuke tekst voor boven de wieg. De keuze is oneindig, dus laat je fantasie de vrije loop. Deze stickers zijn een eenvoudige en leuke manier om je babykamer af te maken.

Behang babykamer

Niets is leuker in een babykamer dan een leuk behangetje, al is het maar één muur die je hiervoor gebruikt. Probeer het wel rustig te houden, want de eerste ‘r’ is rust en dat moet je kindje altijd kunnen vinden in zijn of haar slaapkamertje. Een leuk streepjesbehang of behang met een plaatje is zeer geschikt voor een babykamer.

De webshop ikenik.nl heeft een groot aanbod aan erg leuk babykamer behang. De prijzen zijn uiteenlopend, dus voor ieder (budget) wat wils.

Babykamer ideeën

De manier waarop jij de babykamer inricht hangt puur af van smaak. Bepaal eerst wat jij wil voor je babykamer. Is dat landelijk, rustig/sereen, stoer, meisjesachtig, kleurrijk? Daar kies je kleuren en materialen bij. Sommige babykamer ideeën kunnen voor elke stijl gebruikt worden. Kijk eens rond op internet en doe zoveel mogelijk inspiratie op om je babykamer helemaal tip-top te maken. Laat die kleine nu maar komen.