Bugaboo van Viktor en Rolf

Bugaboo van Viktor en Rolf

Kinderwagen Bugaboo van Viktor en Rolf

Gelukkig hebben ontwerpers Viktor en Rolf gezien hoe belangrijk de kinderwagen is voor moeders. Zij hebben ingespeeld op de behoefte en een nieuwe kinderwagen op de wereld gezet die ik helemaal geweldig vindt: de Bugaboo Cameleon. De Bugaboo van Viktor en Rolf is geïnspireerd en vormgegeven als een strakke grijze bolide. Viktor en Rolf hebben de Bugaboo onder het mom van ‘my first car’ ontworpen. Als een heuse auto is de kinderwagen uitgerust met zilverkleurige velgen en een kentekenplaat bb-hearts-V&R op de voetenzak en achterzijde van de wieg. Verder heeft het ontwerp van de Bugaboo van Viktor en Rolf een grijs chassis, met dezelfde grijze autosport stof een leerachtige zonnekap en stuurbekleding.

De kinderwagen is een luxueuze, innovatieve creatie voor de hedendaagse ouders. Viktor en Rolf hebben in samenwerking met Bugaboo alles letterlijk en figuurlijk ondersteboven gekeerd.

Bugaboo Victor en Rolf

Prijs Bugaboo Cameleon

Goedkoop is de bugaboo Cameleon niet: voor € 1.500,- is hij vanaf deze maand te koop. Helaas moet de voetenzak ook nog afgerekend worden. Die kost € 150,-. Heb je het er voor over om een echte designer kinderwagen te kopen, dan zal je diep in de buidel moeten tasten. Maarr je hebt dan ook wel wat! Jammer dat je baby niet altijd klein bent. Ach ja, daar hebben we marktplaats voor toch?

Natuurlijk is de kinderwagen alleen in geselecteerde winkels wereldwijd verkrijgbaar, maar op=op! Mocht jij helemaal weg zijn van de Bugaboo Cameleon, kijk dan voor de verkooppunten op bugaboo.com/retail-locator.

Een goede, stevige en vooral classy kinderwagen is een belangrijk onderdeel van de uitrusting van jonge of soon to be moeders. Het is een onderdeel van je look en moet helemaal bij jou en je baby passen. Het is dé manier om te pronken met hetgeen waar je het meest trots op bent en waar je onvoorwaardelijk van houdt: je kleine kindje.