hippe wasbare luier

hippe wasbare luier

PandaBaby-sfeerbeeld2

De jeugd van nu kent ze vast niet eens meer: de wasbare luieren.
De katoenen lap met een speld. Nou we laten dat gewoon weer verleden tijd, want er zijn nu hippe wasbare luiers in een uitvoering van deze tijd.
Het Nederlandse merk pandabeer heeft nu deze hippe wasbare luiers op de markt gebracht als alternatief op de wegwerpluier.

Waarom wasbare luiers?

Om te beginnen zijn wasbare luiers beter voor het milieu. Een baby met wegwerpluiers produceert maar liefs 1 ton afval met een gemiddelde tijd dat er luiers worden gedragen.
Ook zijn ze beter van je kindje zelf. Zo ademt deze luier beter, waardoor het huidje van je baby beter wordt beschermd. Een kindje met wasbare luiers kunnen een jaar eerder zindelijk zijn dat kinderen met een wegwerpluier.
Je snapt dan ook wel dat deze luiers stukken goedkoper zijn. Natuurlijk zijn ze in eerste instantie in aanschaf duurder, maar dit heb je in vijf maanden al terug verdiend. Deze hippe wasbare luiers kunnen ook als zwemluier gebruikt worden.

Heerlijk zachte luiers

De binnenkant van deze PandaBaby luiers zijn gemaakt van zacht su├Ęde en je kunt je voorstellen dat dit heerlijk aanvoelt. De buitenkant is waterdicht, maar wel ademend. Dit is ook wel nodig, want anders krijgt je kindje last van luieruitslag. Achterin vind je een opening waar je een soort van inlegger kunt stoppen, die het vocht vasthoudt. De luiers zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 15 kilo. Door de drukkers aan de luier kan deze makkelijk op maat gemaakt worden. Saai wit? Nee echt niet. Deze hippe uitwasbare luiers van PandaBaby zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, printjes en afbeeldingen.