Maak van je baby een dweil met de Baby Mop

Het begon als een grapje voor een, hoe kan het niet anders, Japans bedrijf dat een advertentie plaatste van een babyoutfit met een dweil eraan vast gestikt, genaamd: de Baby Mop. Wat een uitvinding?! Ouders kunnen op deze manier hun kroost lekker rond laten kruipen door het huis met als resultaat: een blinkende vloer!

Saturday Night Live heeft licht gekregen van deze vorm van positieve kinderarbeid en tilde de grap naar een iets hoger level. Zij lieten een reclame maken voor “Swiffer Sleepers”. Vanaf dat moment werd de Baby Mop plotseling serieus. Voor $ 40,- kun je de Baby Mop kopen bij betterthanpants.com. De verkoop gaat als een trein volgens de eigenaar van de website, Mike Parker. Vooral wanneer je bedenkt dat het idee van de Baby Mop geïnspireerd is op een niet-serieuze advertentie uit Japan.

In Japan kennen ze ‘Chindogu’ wat waardeloze uitvindingen betekent en tot die categorie behoorde de Baby Mop. Nieuwsberichten over de Baby Mop zijn heel erg komisch, maar sommige ouders zijn nog wat sceptisch.