Plopsaland zoekt premier

Plopsaland zoekt premier

Pretpark Plopsaland zoekt een nieuwe Premier. De verkiezingsstrijd is losgebarsten, maar niet alleen in politiek Nederland. Nee, voor de afwisseling is er een verkiezingsstrijd gaande welke met name draait om plezier. De welbekende pretparkketen Plopsaland is namelijk op zoek naar een nieuwe premier ieder kind kan zich hiervoor opgeven! Je moet natuurlijk wel wat campagne voeren, want degene met de meeste stemmen mag zich ‘premier van Plopsaland’ noemen. Stemmen kan  vanaf 20 mei tot en met 26 mei via https://premium.easypromosapp.com/promotions/24615. Kinderen uit Nederland en België maar ook andere landen strijden om de titel van Premier, maar natuurlijk ook om de bijbehorende prijs.

Premierwaardig onthaal

De premier wordt volgens Plopsalands eigen zeggen in Obama-stijl thuis opgehaald in hun eigen Beast-limousine, inclusief bodyguards. Na de eedaflegging bij aankomst in Plopsaland krijgt de premier een rondleiding achter de schermen, mag hij/zij met zijn/haar regering even vergaderen aan het bureau van de grote directeur en daarna genieten van een dag Plopsaland, inclusief maaltijd! Dat is toch de droom van ieder kind?

Nick WijnenNick uit Geldrop

Het is in ieder geval een droom voor de Geldropse Nick Wijnen die zich vol enthousiasme kandidaat stelt met zijn partij lijst fun. Hij heeft er zelfs een eigen Facebook pagina voor opgericht. Nick denkt als 7- jarige pretparkkenner een voorsprong te hebben op de concurrentie door zijn jarenlange ervaring als bezoeker en fan van Plopsaland en Studio 100. Van Kabouter Plop tot Piet Piraat en van Piet Piraat naar Mega Toby. Zelfs Mega Mindy en K3 zijn in het verleden de revue gepasseerd. Nick heeft de complete transformatie van kleine kabouter naar stoere superheld doorlopen en is klaar voor een nieuwe uitdaging van Premier. Wil je meer weten over Nick Wijnen, zijn kandidaatschap en zijn campagne naar Plopsa Premier? Check zijn Facebookpagina www.facebook.nl/plopsanick. Stem op Nick Wijnen voor Plopsa Premier of schrijf je zoon of dochter in! Stemmen op Nick kan via http://j.mp/1mVTDMp