Super hippe kinderstoel de Bloom Fresco Chrome

Super hippe kinderstoel de Bloom Fresco Chrome

Wil jij een super hippe kinderstoel die geen afbreuk doet aan je interieur. Wij hebben hem gevonden; de Fresco kinderstoel uit de Bloom reeks. De kinderstoel is uberstylisch en van alle gemakken voorzien. Het heeft wieltjes waardoor je de stoel gemakkelijk kunt verplaatsen.

Fresco Chrome Bloom

Er is zelfs alweer een nieuwe versie van deze hippe kinderstoel op de markt; de Bloom Fresco Chrome. Deze is leverbaar in zwart en wit en heeft ook nog een special edition uitvoering in Silver en Mercury. De zitjes zijn er in allerlei kleuren, voor ieder wat wils. De Bloom Fresco Chrome heeft een vernieuwde veiligheidsbeugel en is gemakkelijker te installeren. In de Fresco Chrome zit een extra verhoger waardoor kinderen van 6-24 maanden gemakkelijker aan tafel kunnen zitten.Kinderstoel Wat zo fijn is aan deze stoel is de speciale kanteltechniek. De stoel kan kantelen tot in de ligstand. Je kan hem hierdoor vanaf de geboorte en je baby kan dus gezellig mee aan tafel zitten.

Een groot pluspunt is dat de stoel nog lang mee kan gaan. Je kunt hem gebruiken tot 36 kilo.
De Fresco Chrome is niet de goedkoop, vanaf zo’n € 380,00 heb je

Fesco Chroom Bloom

deze super hippe kinderstoel. Je kunt natuurlijk ook op marktplaats kijken voor een tweedehands model. De zitting is ook los te koop in verschillende kleuren en maten.