Vind je kindje snel en veilig terug met de Me Finder

De grootste schrik van elke ouder, ineens kijk je om je heen en weg is je kindje. Bijna iedere ouder maakt dit wel eens mee. Je let een seconde niet op en je kind is verdwenen. Vaak duurt dit maar een paar seconden en kun je je kindje weer snel in je armen sluiten.

Help, kindje kwijt

Helaas zijn er ook situaties waarin je kindje niet 1, 2, 3 terug te vinden is, maar hier zijn nu gelukkig verschillende artikelen voor op de markt gekomen. De oplossing voor elke ouder in benauwde situaties: de Me Finder. Wat leuk is aan de Me Finder is dat het lijkt op een horloge. Je kindje zal het super stoer vinden deze om te doen. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende motiefjes. De Me Finder heeft plaats voor vijf telefoonnummers, digitaal schermpje en is water resistent. Dit is prettig als je lekker een duik gaat nemen in het zwembad of in de zee.

Hoe werkt de Me Finder?

Zoals eerder vermeld kunnen er vijf telefoonnummers worden ingesteld op de Me Finder. Leg je kindje uit dat als ze papa of mama niet kunnen vinden ze op het knopje drukken. De vinder kan dan een telefoonnummer bellen, zodat je snel je kindje weer terug hebt. Raak niet in paniek als je erachter komt dat je telefoon thuis ligt, er kunnen vijf nummers in. Zorg er daarom ook voor dat je die vijf telefoonnummers ook instelt op de Me Finder.