Wees origineel met traktaties!

Wees origineel met traktaties!

Het is soms niet makkelijk om iets leuks en origineels te bedenken voor je kind om te trakteren met zijn verjaardag. Je vervalt al snel in hetzelfde, vaak ook door tijdgebrek. Wil je eens wat anders én gemakkelijks, dan zijn er websites die je hierbij kunnen helpen. Een leuk voorbeeld hiervan is feestjesfactory. Zij leveren bijna voor niets leuke kant-en-klare traktaties, maar ook bouwpakketten die je zelf in elkaar kunt zetten.

TraktatiesMaak er een leuke middag van met je zoon of dochter en ze kunnen met trots hun traktaties op school of de hobbyclub uitdelen!

Je kunt deze traktaties ook gebruiken op kinderfees

tjes. Kies een thema, bijvoorbeeld het piratenthema, en richt heel je huis in piratenstijl in. Ook hierin kan feestjesfactory een rol spelen, want zij werken namelijk ook met verschillende leuke thema’s. Maak het jezelf niet te moeilijk en je kinderen zullen er dol op zijn.

Wil je het liefst helemaal geen geld uitgeven, dan heeft fe

estjesfactory de gratis bouwplaten. Deze bouwplaten kun je gratis downloaden en uitprinten, om ze vervolgens om te toveren in leuke tasjes of doosjes. Deze ontwerpen wisselen regelmatig.