Zwangerschapsbroek

Na een tijdje gaat de knoop niet meer dicht en gaat die oude spijkerbroek niet lekker meer zitten. Veel vrouwen houden nog heel lang hun oude spijkerbroek aan tijdens hun zwangerschap. Dit kan in het begin nog best, maar op een gegeven moment is het toch prettiger om een zwangerschapsbroek te gaan dragen. Geen snijdende broeken en priemende knopen in je buik. Dit is niet het enigste. Aan een zwangerschapsbroek zit ook meestal een soort van zwangerschapsband, welke je over je buik trekt. Hier is met een top of trui niks van te zien. Deze band geeft je groeiende buik ondersteuning en verlicht de druk op je spieren.
Dat de zwangerschapsbroeken tegenwoordig hartstikke hip zijn laten we hieronder zien.

Zwarte broek met leer

Deze zwangerschapsbroek van MAMA-LICIOUS is toch helemaal geweldig. Hoezo zijn zwangerschapsbroeken saai? Deze broek heeft twee zakken met ritsen aan de voorkant en twee zakken aan de achterkant. De zijkant heeft leren stukken, wat de broek echt helemaal af maakt. Handig is dat deze zwangerschapsbroek te verstellen is in de taille, dus hij kan langere tijd mee tijdens je zwangerschap.

Zwangerschapsbroek zwart met leer

Pastelkleur

Lekker met een fris kleurtje de lente in met deze zwangerschapsbroek van MAMA-LICIOUS. Ook deze broek heeft twee zakken aan de voor en achterkant. met zwangerschapsband en deze broek kan ook lang mee door de verstelbare elastiek.

Zwangerschapsbroek Pastelkleur

 Spijker jegging

Deze zwangerschapsbroek is ook erg leuk nu het wat beter weer wordt. Een lichte spijkerbroek van LOVE2WAIT met een sierknoop een decoratieve rits. De broek is verstelbaar in de taille en heeft zakken aan de voor en achterzijde.

Zwangerschapsspijkerbroek licht

Donkere jegging

Ook dit is een top exemplaar van een zwangerschapsbroek. Deze comfortabele jegging is wederom van MAMA-LICIOUS en is ook verstelbaar.

Zwangerschapsbroek Jegging