Negenmaandenbeurs 2014

Negenmaandenbeurs 2014

Van 19 tot en met 23 februari kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op de Negenmaandenbeurs 2014 in de Amsterdam RAI. Je vindt hier alles op het gebied van zwangerschap en ouderschap.

Nieuw!

Het trend & kennisplein is nieuwe dit jaar op de Negenmaandenbeurs 2014. als aanstaande of als jonnge moeder heb je vaak nog veel vragen. Hiervoor kun je naar het trend & kennisplein. Hier zijn er deskundigen die je antwoord kunnen geven op al je vragen. Ook leuk is de Mini Mama Masterclass welke je kunt volgen.  Hier leer je vanalles over verschillende onderwerpen zoals: borstvoeding, kamerinrichting of zindelijkheidstraining.

Shoppen

Natuurlijk kun je tijdens de negenmaandenbeurs 2014 ook shoppen!! Schattige babykleertjes en accessoires en niet alleen voor je baby maar ook voor jezelf. Bij de Babyplaats webshop paviljoen kun je ook veilig online shoppen. Nog op zoek naar geboortekaartjes dan moet je bij het kunststraatje of de Geboortekaartjes Straat zijn. En natuurlijk zijn er weer volop fashion en producten shows. Ook belangrijk is dat je tijdens de negemaandenbeurs 2014 ook gebruik kunt maken van goede beursaanbiedingen, want het is allemaal duur genoeg. Als je nog niet precies weet wat je wilt of hoe te combineren kun je ook stylingadvies voor de babykamer krijgen.

Facts

facts 9 maandenbeurs

Baby Innovation Award

De winnaars van de Baby Innovation Award van vorig jaar waren onder andere de Baby Innovation Award Cybex Sirona Autostoel, The Original Ba flessenhouder en Milestone Baby Cards. Deze award wordt elk jaar op de negenmaandenbeurs uitgereikt aan degene met een nieuw, veilig en handig idee op het gebied van babypoducten. Deze zijn verdeeld per groepen en per groep is er één winnaar. Wil je ook meedoen. Stuur jou idee voor de Baby Innovation Award 2014 in via www.babyinnovationaward.nl.

Praktische informatie Negenmaandenbeurs 2014

Wanneer:
19 t/m 23 februari in Amsterdam RAI hal 9 en 11.
Openingstijden:
Ma. t/m wo. van 11.00 – 18.00 uur.
Do. en vrij. van 11.00 tot 22.00 uur.
Kaartverkoop:
Kassa  €19,50
Online  €16,00
Voorverkoop  €14,95
Avondkaart (na 18.00 uur)    €10,50
Kinderen 0 t/m 4 jaar   €GRATIS
Kinderen 5 t/m 12   €5,50

VIP arrangement Negenmaandenbeurs 2014

Wil jij je dag extra speciaal voelen en lekker laten verwennen? Ga dan voor het VIP arrangement van € 79,-. Zonder parkeerplaats zijn de kosten € 59,-.
•    VIP parkeerplaats dichtbij entree (P7)
•    VIP entree tot de Negenmaandenbeurs via entree Elicium
•    Ontvangst en toegang tot de VIP Lounge
•    VIP garderobe
•    Koffie/thee met iets lekkers
•    Ontspannende (voet)massage van circa 25 minuten
•    Paraffine handpakking
•    Mini cinema: van catwalk fashion naar real life fashion voor jou
•    Een glamourfoto in bijzondere setting door professionele fotograaf
•    Gezondheidscheck op weerstand, vitamine en antioxidanten middels een handscanner
•    Een goodiebag met leuke producten

Voor het bestellen van kaarten of meer informatie kun je kijken op www.negenmaandenbeurs.nl.