Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI

Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI

Van 20 t/m 24 februari is het weer tijd voor de negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI. Bij de negenmaandenbeurs vind je alles op gebied van zwangerschap en baby’s. Deze beurs is niet alleen voor de zwangere vrouw, maar ook als je net je baby hebt gekregen.

Op de beurs kun je genieten van geweldige modeshows, stylingadvies, nieuwe producten en natuurlijk goede beursaanbiedingen.

Hier krijg je alvast een idee, wat je kunt verwachten van de negenmaandenbeurs.

Puur Baby Plaza

Puur Baby Plaza is nieuw op de beurs en laat je alles zien wat je moet weten, als je kiest voor een gezonde en bewuste leefstijl voor je kindje. Hier wordt informatie en workshops gegeven over bepaalde producten. Denk aan biologische, ecologische en fairtrade producten.

Mode- en productenshows

modeshow negenmaandenbeurs

Ook zwangere vrouwen willen er hip en verzorgd uitzien tijdens de zwangerschap. Kies jouw garderobe uit na het zien van een van de fashionshow met positiekleding.

Baby Shopping Plaza

Ja dames, hier mogen jullie lekker gaan shoppen. Je smelt bij het zien van alle kleine babykleertjes, accessoires en andere spulletjes. Ook producten die handig zijn kun je hier vinden.

Bol van KennisPlein

Bij het kennisplein kun je al je vragen stellen aan deskundigen en informatie met elkaar uitwisselen.

Kinderkamer Straatje

Kinderkamertje nog niet helemaal klaar? Geen probleem, accessoires in overvloed. Je vindt hier de leukste, hipste en coolste spulletjes voor jouw babykamer.

Geboortekaartjes Straat

Vind hier het geboortekaartje. Er is volop keuze in verschillende stijlen.

Papadag

Ja hoor, aan de (aanstaande) papa wordt ook gedacht. Woensdag 20 februari is het papadag op de beurs.

Kruidvat standKruidvat negenmaandenbeurs

Kruidvat is de hoofdsponsor van de negenmaandenbeurs en heeft haar eigen stand. Hier kun allerlei leuke activiteiten doen, zoals je buik beschilderen of een fotoshoot.

Baby Innovation Award

Er komen jaarlijks meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de markt. Het vakblad ‘Babywereld’ organiseert samen met het productenmagazine ‘Babystuf’ de Baby Innovation Award. Wie heeft dit jaar het veiligste, handigste en innovatieve product?
Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen te doen en te zien op de negenmaandenbeurs.

Kijk voor meer informatie en updates op www.negenmaandenbeurs.nl