Roy Donders’ huispakken voor mannen

Roy Donders’ huispakken voor mannen

Roy Donders is een icoon geworden en mag zich inmiddels rekenen tot de bekende Nederlanders. Hij staat bekend om zijn pailletjes, harde krullen, plukskes, haarlak, kledingpartys en natuurlijk zijn huispakken. Zijn huispakkenlijn is zo’n groot succes geworden dat hij verwacht het trucje ook te kunnen doen voor mannen: Roy Donders huispakken voor mannen! Nu kunnen we echt met heel de familie in onze huispakken voor de tv hangen. Vandaag, 29 april, kunnen we weer genieten van het leven van Roy Donders met de reality reeks ‘Roy Donders: Meer dan stylist van het zuiden’ bij RTL.

Roy Donders huispakken voor mannen

De huispakken voor mannen van Roy Donders zullen, in tegenstelling tot die voor dames, niet voorzien zijn van de doses glitters en pailletjes die we gewend zijn van de Brabander. De 23-jarige stylist en zanger laat weten dat de huispakken voor mannen vooral comfortabel moeten zijn. De huispakken voor mannen zullen wel bedrukt zijn met stoere prints, zoals we ook gewend zijn van Roy Donders.

Zanger Roy Donders

Roy Donders liet bij Koffietijd weten dat hij korte tijd in een dip heeft gezeten en even het succes niet meer aan te hebben gekund. Veel mensen kwamen alleen in zijn stamkroeg of winkel om met hem op de foto te gaan en hij moest blij zijn als hij een huispak verkocht. Daarom wil hij zich de komende tijd ook weer richten op zijn zangcarrière.