Opening mega ZARA Eindhoven

Opening mega ZARA Eindhoven

26/2/2015 Update: Ja het is dat bekend op donderdag 5 maart om 10 uur is de opening van de mega Zara Eindhoven. Ja winkel met maar liefs 3.000 m2 aan vloeroppervlakte zal een walhalla worden voor alle shopaholics. Have fun and go shopping! We zien graag jullie aankopen.

Op het moment is Eindhoven al heel gelukkig met de ZARA gelegen in het Piazza, maar over een tijdje zal Eindhoven nog gelukkiger zijn met een mega grote ZARA.

Ver zal de verhuizing niet zijn, want de ZARA verplaatst zichvan achterin, naar de hoek van het Piazza waar voorheen maar liefs zeven winkels gevestigd waren; de Six, Sissy Boy, Inglot, Men at Work, Society Shop, Mexx en Vodafone. Je kunt je dus wel voorstellen dat het geen kleine ZARA zal worden. De winkel zal een oppervlakte hebben van maar liefs 3.000 vierkante meter. Je kunt je dan ook voorstellen dat het samenvoegen van al deze winkels tot een geheel een gigantische klus is.

We hebben vernomen dat er een ZARA Men, Woman en Home komen.  Een Homeafdeling zal voor Eindhoven nieuw zijn, want dat heeft de huidige winkel niet. Ik ben enthousiast want de Home afdeling is een enorme aanwinst!

Naar verwachting zal de opening Mega ZARA Eindhoven aan het eind van het jaar plaatsvinden.
De eigenaar van Berkhouwe Vastgoed, eigenaar van het Piazza, de heer Bert Wijneveen wil dit echter nog niet bevestiging.

Ook is het nog niet bekend wie zich zal vestigen in de huidige winkel van de ZARA.
Ik heb wel een paar suggesties en jullie??