Opening Primark Arnhem

Opening Primark Arnhem

Vandaag om 11:00 opende Primark Arnhem feestelijk haar deuren.
Dit is maar liefst de 10de Primark in Nederland.
Net zoals vorige week bleef de enorme drukte uit, maar dat mocht de pret voor de aanwezigen en ons natuurlijk niet drukken.

Je kunt naar hartenlust shoppen in de 5600 vierkante meter dat de winkel rijk is. De winkel is super ruimtelijk opgezet en heel overzichtelijk.
Ook in de Primark Arnhem vindt je dames, heren en kindermode, maar ook volop accessoires, schoenen en een uitgebreide Home-collection.
Toch ook wel een van mijn favoriete afdelingen. Zo kocht ik er vandaag 2 witte kussens voor op de bank, kaarsen (vanille/kokos) en een heerlijke sprei voor op bed. ( zie what’s in the bag??)

Vorige week heb je natuurlijk al en groot deel van de collectie kunnen zien in het stuk van Primark Venlo geopend. Gemist? Klik dan hier om terug te kijken. Omdat ik jullie niet alles dubbel wil laten zien volgt hier een impressie van de winkel en de opening, kledingstukken die we nog niet hebben gezien en What is the bag?? Hier zie je de aankopen die wij vandaag hebben gedaan.

collectie Primark Arnhem

 

What’s in the bag (s) ??

shoppen

Allereerst begin ik met mijn favorieten items, zoals ik het noem mijn schaapjesjas en de aztec sjaal.
De jas is zo cute en heerlijk warm. Wellicht niet voor hartje winter, maar voor de herfst en een zachte winter wel.
In het midden een zwarte leren kokerrok. Ik houd ervan want je figuur komt er mooi in uit, de rok kruipt niet op en het is zowel casual als zakelijk te dragen. Op de rok een legergroene blouse, de kleur van het komend seizoen! In combinatie met de rok is de blouse heel netjes en zakelijk, maar de blouse is ook leuk op een leren broek of jeans.¬† De achterkant van de blouse is iets langer wat het een leuk contrast geeft. Dan de sjaal oh wat is ie leuk! Je kan ‘m gewoon als sjaal dragen of zoals op de foto als omslag “doek”.

Primark Arnhem aankopen

Dan voor in huis vier kussens zie onder het krukje en een close up. Verder de kaarsen waar ik het eerder al over had, zoals je ziet goed te gebruiken als styling object. Ze zijn ook verkrijgbaar in theelichtjes en guess what? die heb ik ook gekocht. Er zijn meerdere geuren en kleuren kaarsen te krijgen.
En wat dacht je van onderstaande deken. Aan de ene kant fake fur met motief en de andere kant heerlijk zacht fleece. Natuurlijk lekker om onder te gaan liggen op de bank, maar ook heerlijk  en mooi als sprei op bed.

Primark Arnhem Home

En wat dacht je van deze deken. Aan de ene kant fake fur met motief en de andere kant heerlijk zacht fleece.

Primark deken

 

Opening Primark Arnhem

En na het shoppen was het natuurlijk tijd voor de opening. Niet alleen zijn de Primark liefhebbers blij met de opening Primark Arnhem, maar ook burgemeester Kaiser van Arnhem is blij dat een echte publiekstrekkers als Primark nu ook in de binnenstad van Arnhem te vinden is. En het is ook nog de grootste van Nederland. Ook is het goed voor de werkgelegenheid, want maar liefst 396 mensen hebben weer een baan!

Opening Primark Arnhem

En de teller van het aantal Primark vestigingen staat op: 281!

Adresgegevens Primark Arnhem

Ketelstraat 45
6811 CZ Arnhem

Vanaf het station is het ongeveer 7 minuten lopen, zie onderstaande route.

Route Primark ArnhemDe dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Q Park Broerenstraat 51 en parkeergarage Langstraat 10.

Parkeren primark arnhem