Opening Primark Heerlen

Opening Primark Heerlen

Heerlen krijgt een Primark! Nu hoeven de zuiderlingen niet meer af te reizen naar het Noorden, België of Duitsland. Nee straks zal er in Limburg een opening Primark Heerlen komen.

Adresgegevens Primark Heerlen

De Primark Heerlen zal komen in het nieuwe Schinkelkwadrant Zuid, ookwel ´De Plu´.
Om de winkel helemaal in Primark style te krijgen zal er nog verbouwd moeten worden. De verbouwingen zullen eind 2013 van start gaan. De winkel zal een winkeloppervlakte van 6000 vierkante meter krijgen.
Ga je met de auto dan kun je het beste gebruik maken van de snelwegen A76 en A79. Heerlen is een onderdeel van Stadsregio Parkstad Limburg.
De dichtstbijzijnde parkeergarages bij de Primark Heerlen zijn Apollolaan 11, Uilestraat 3 en Stationstraat 28. Dit zijn alle drie Q-Park parkeergarages.

Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, stap je uit op treinstation Heerlen Centraal. Das is het nog maar een paar honderd meter tot je bij het winkelcentraal bent. Ook kun je met de bus komen dan moet je uitstappen bij de halte Stadschouwburg.

Opening Primark Heerlen

De verwachting is dat de opening primark Heerlen in het voorjaar van 2015 zal zijn. We moeten nog even wachten, maar dat is het meer dan waard.
Houd ons in de gaten van de exacte datum.

Klik hier voor informatie over de opening Primark Eindhoven.
Klik hier voor informatie over de opening Primark Zoetermeer.
Klik hier voor meer informatie over de opening Primark Nijmegen
Klink hier voor meer informatie over de opening Primark Den Haag