Opening Primark Nijmegen

Opening Primark Nijmegen

Ook in Nijmegen mogen ze in hun handjes klappen, want ook daar zal er een vestiging van Primark gaan openen. De winkel zal 3 verdiepingen krijgen: kelder, begane grond en eerste verdieping. Het winkeloppervlakte zal in totaal 6900 m2 gaan beslaan. De opening Primark Nijmegen laat niet lang meer op zich wachten. De verwachtingen zijn dat de winkel in de herfst van 2014 zal openen.

05/03/14  Ja hoor de opening van de Primark Nijmegen is bekend. Op maandag 31 maart zal om 11:00 de winkel officieel openen!

Adres Primark Nijmegen

De Primark in Nijmegen zal komen op Plein 1944 in Nijmegen aan de noordzijde. Plein 1955 ligt in het centrum van Nijmegen. De Primark Nijmegen is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Veel snelwegen leiden tot Nijmegen, zoals de A73, A50, A15 en A325. Vanaf daar volg je de bordjes centrum en voila. De blauwe lichten van de Primark zul je snel vinden. Je auto kun je parkeren in de parkeergarage onder het plein of de parkeergarage Mariënburg en Molenpoort.

Vacatures Primark Nijmegen

Begin december is Primark in samenwerking met het UWV een grote werving voor personeel begonnen.  Zo waren er verschillende functies beschikbaar zowel fulltime en parttime.  Denk aan caissieres, verkoopmedewerkers, supervisors en magazijnmedewerkers.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is heel gemakkelijk. Vanaf het station sta je binnen 10 minuten voor de Primark Nijmegen, ongeveer 800 meter. Wil je naar de opening Primark Nijmegen met de bus komen, dan kun je zo uitstappen bij bushalte Plein 1944, bijvoorbeeld buslijn 300.

Opening Primark Nijmegen

De exacte datum van de  opening Primark Nijmegen  is nog niet bekend, maar wij houden jullie op de hoogte. Hopelijk kunnen we nog snel een zomeroutfit bij elkaar shoppen voor de vakantie.

Houd ons in de gaten voor alle ontwikkelingen.

Klik hier voor informatie over de opening Primark Eindhoven.
Klik hier voor informatie over de opening Primark Zoetermeer.