Opening Primark Venlo

Opening Primark Venlo

Wij waren er bij! Lees hier alles over de opening van de Primark Venlo

Ook in Limburg kunnen we binnenkort naar hartenlust shoppen bij Primark Venlo. Lees hier alles over de opening Primark Venlo, de bereikbaarheid en het adres!

Adresgegevens Primark Venlo

Primark Venlo zal gevestigd worden in de Luif op de Oude Markt. Er zijn hier ook nog tal van andere winkels gevestigd. Hij krijgt een speciaal plekje recht onder theater De Maaspoort, zodat je er gelijk een leuk dagje shoppen en theater in Venlo van kunt maken. Met 5500 vierkante meter shopgebied dat is verdeeld over twee ruime verdiepingen kunnen we ons helemaal uitleven op de laatste mode voor een fijne prijs. De Primark Venlo ligt op een hele centrale plek die gemakkelijk te bereiken is via de A67 en A73. Kom je met de auto dan zijn er ruim voldoende parkeergelegenheden. Je kunt je auto kwijt in de Q-park parkeergarage aan de Prinsessensingel 5 die het dichtstbijzijnd is (enkele honderden meters op loopafstand). Er zijn nog 3 andere parkeergelegenheden in de buurt. Je kunt je auto namelijk kwijt in de Nassaustraat 59, de Prinsessensingel 28 en de Monseigneur Nolensplein.

Openbaar vervoer

Primark Venlo is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt uit bij station Venlo en van daar uit is de Primark binnen tien minuten lopend te bereiken. Het is nog een leuke route om te lopen ook, want je loopt midden door het winkelgebied van Venlo, waardoor je moet oppassen dat je er niet voorbij loopt! 

Opening Primark Venlo

De openingsdatum is van Primark Venlo is bekend en niet ver weg meer. Op 23 september zal de winkel haar deuren openen voor het publiek.

Klik hier voor informatie over de opening Primark Eindhoven.
Klik hier voor informatie over de opening Primark Zoetermeer.
Klik hier voor meer informatie over de opening Primark Nijmegen
Klink hier voor meer informatie over de opening Primark Den Haag
Klik hier voor meer informatie over de opening van de primark Heerlen

Solliciteren Primark Venlo

Wil jij graag deel uitmaken van het team van Primark Venlo, hou dan de website van de Primark in de gaten. Via die website kun je solliciteren.  Je kunt ook eens langsgaan bij het UWV. Zij helpen de Primark ook regelmatig aan nieuw personeel. Succes!