Opening Topshop Amsterdam

Opening Topshop Amsterdam

Ons geluk kan niet op. Er komt een Topschop in Nederland!Nee, niet een shop-in-shop in de Bijenkorf, maar een hele grote eigen winkel.
Al veel mensen kijken hier al jaren naar uit, maar nu is het grote nieuws toch gekomen: een opening Topshop Amsterdam.
Dit werd vandaag,volgens de Telegraaf,  bekend gemaakt tijdens de lancering van de kledinglijn van Kate Moss voor Topshop.

Hieronder enkele kledingstukken uit de collectie van Kate Moss voor Topshop.

Kate Moss Topshop
Waar en wanneer de opening Topshop Amsterdam zal plaatsvinden is nog niet bekend gemaakt , maar geruchten gaan wel rond dat het in oktober zal zijn.

Topshop Amsterdam

Drie jaar geleden konden we in Nederland voor het eerst kennis maken met de Topshop. In de winkel SPRMARKT opende zij een shop-in -shop.
Helaas liep dit niet goed doordat er nog steeds veel mensen online bij Topshop winkelde. Hierdoor werd de shop-in-shop na een half jaar al weer gesloten.
Toch volgde er vorig jaar weer goed nieuws en opende Topshop een shop-in-shop in de Bijenkorf Amsterdam. En nu natuurlijk heel goed nieuws voor alle shopping-fans.
De winkel is zeer populair omdat zij vaak samenwerken met andere designers. Zo worden er ontzettend gave fashion items gecreëerd. Zie nu ook de collectie in samenwerking met Kate Moss. Ook de prijzen zijn prettig. Het zijn geen H&M prijzen maar zeker wel betaalbaar voor de gemiddelde mens. Bij de Topshop kun je naar hartelust kleding, schoenen, accessoires, tassen en make-up shoppen. Enthousiast geworden nu? Je kunt alvast een kijkje nemen op de website www.topshop.com.

Houd onze website in de gaten voor meer niews omtrend de opening Topshop Amsterdam en natuurlijk voor de nieuwe trends.