Primark Venlo geopend

Primark Venlo geopend

Primark Venlo

Vanochtend om 11 uur opende Primark Venlo dan eindelijk haar deuren aan de Oude Markt 30.
Wij mochten al eerder naar binnen voor een ontbijtje en natuurlijk om de winkel en collectie te bekijken.
Buiten was het verrassend rustig en geen wachtrij mensen zoals we wel eens eerder hebben gezien. Deze rust duurde niet heel lang, want langzaam maar zeker kwamen er steeds meer mensen om als een van de eerste een kijkje te kunnen nemen.

Primark Venlo is de negende Primark in Nederland en heeft een oppervlakte van 3500 vierkante winkel.  Zoals altijd in dezelfde Primark stijl, maar toch weer net iets anders. Op de begane grond vindt je alles voor vrouwen van kleding, schoenen, accessoires tot make-up. Op de eerste etage mannenmode, kindermode, Home,  Shoes en onder- en bedmode voor dames.

Ik ben helemaal verliefd geworden op de knits. Heerlijke vesten in fijn en grof gebreid in veel verschillende kleuren en modellen. Ook de “schaapjes”( vacht) vesten en jassen zijn top.
Een ander item wat eruit sprong is de oversized jas in roze en grijs echt helemaal super voor de herfst. Ook zijn er al veel sjaals, mutsen en zelfs kersthandschoenen te vinden.  Ja, er is teveel om op te noemen dus kijk even mee naar een greep uit de collectie en onze Top 5 basic musthaves.

Top 5  Basic Musthaves

1. Oversized coat in roze, grijs en geblokt.

Oversized Jas Primark

2. Schaapjesjas in crème en zwart

Schaapjesjas Primark

3. Knits. Vest in verschillende modellen en kleuren. Deze in mintgroen is toch wel een van me favorieten.

Knits Primark

4. Hoedjes, hoedjes en nog meer hoedjes

Hoedjes Primark

5. Knit trui, diverse kleuren

Knit trui PrimarkDeze items zijn allemaal vrij basic en daarom altijd handig om in je collectie te hebben. Naast deze basics kun je helemaal los gaan met accessoires. Combineer deze items met een leren broek en je ziet er meteen helemaal top uit. En je weet wat ze zeggen less is vaak more.

Voor een goede indruk:

Primark Home

Primark Kids

Primark Fall winter 2014

Accessoires Primark

Iets gevonden wat jij MOET hebben ga dan snel want de Primark Venlo is geopend!